Apa Kata Ibu Bapa Mengenai Kami?

Mum/Dad Says:

Melody's Ibu

Sebelum anak perempuan saya berumur 6 tahun, dia tidak dapat mengambil makanan pejal, dan hanya minum susu, yang menyebabkan banyak masalah kulit untuknya. Tetapi sejak dia beralih ke MIWAKO dan memulakan diet GFCF, Keadaan kulitnya bertambah baik! Malah Ahli Terapi OTnya mengatakan bahawa tumpuan dan kemampuan belajarnya juga menjadi lebih baik! Susu MIWAKO sangat sedap 👍👍

Veronica Lee

Anak-anak saya adalah vegetarian & kami lebih suka meminum susu soya / berasaskan tumbuhan sejak mereka dilahirkan. Ketahui jenama susu formula berasaskan tumbuhan ini ~ MIWAKO A+ & telah membiarkan anak kecil saya mencuba sampel. Dia nampaknya menyukai bau dan rasa. Sebilangan besar kenali dilengkapi dengan pemakanan lengkap. 👍💪

Teh Xavier

Anak saudara saya mempunyai alergi susu lembu, jadi dia tidak boleh mengambil susu formula susu lembu. Semasa mencari pengganti susu lembu dalam talian, saya menjumpai MIWAKO, dan oleh itu saya memperkenalkan kepada ibu saudara saya. Saya sangat gembira melihat anak saudara saya bertambah sihat dan bahagia, terima kasih MIWAKO!

QiQI's Ibu

QiQi menghidap Autism Spectrum Disorder, kami tidak tahu susu akan memburukkan keadaannya sehingga ahli terapinya memberitahu kami. Apabila kita menukar susu formula ke MIWAKO, kita dapat melihat bahawa QiQi berkomunikasi lebih baik dan lebih terbuka dengan kita. Selepas 1 tahun terapi dan kawalan diet, keadaan QiQi menjadi jauh lebih baik daripada sebelumnya! Dia mempunyai lebih banyak rakan dan tidak didiskriminasi seperti sebelumnya, kami sangat berharap dia akan mempunyai masa kanak-kanak yang sihat dan bahagia!

Fatt Yo Yo

Saya memulakan Susu Miwako untuk kanak-kanak saya kerana dia disyorkan oleh doktor untuk menukar susu tanpa susu. Dia CMPA, alergi protein susu lembu.

Kira-kira setengah tahun setelah memakan MIWAKO, dia sangat aktif dalam aktiviti hariannya dan kami mendapati dia tidak cerewet ketika memberi makan.

Kami sangat bersyukur melihatnya tumbuh dengan gembira dan memiliki tubuh yang sihat dengan menerima kebaikan nutrisi dari Miwako.

Terima kasih Miwako untuk produk hebat!

Xin Ru's Ibu

Xin Ru saya didiagnosis menghidap Autisme dan Ekzema pada usia 3 tahun. Pakar terapinya terus mengawal pengambilan makanannya. Setelah memotong alergen utama, gejala anak perempuan saya bertambah baik dan terdapat kesan calar pada kulitnya yang lebih rendah, komunikasi juga bertambah baik. Kami sangat berterima kasih kepada ahli terapi yang mengajar kami pentingnya pilihan makanan, dan mengesyorkan anak kami mengambil MIWAKO!

Ceritakan kisah anda dengan Dale & Cecil!