Enjoy in JOY

Dapatkan MIWAPoints & Hadiah Percuma Berganda!

Sertai perkhidmatan langganan kami dan bukan sahaja anda akan menerima payung PERCUMA dengan penghantaran pertama anda, tetapi anda juga akan memperoleh DOUBLE MIWAPoints setiap bulan!

Beli Sekarang

Penampilan Naik Taraf, Rasa yang Sama Hebat!

Siri MIWAKO, EQ & IQ bersama anda. Kebaikan semulajadi dari beras perang yang bercambah, quinoa, millet, Protein Kacang PISANE, Omega 3, vitamin dan mineral.

Ketahui Lebih Lanjut

Daftar MIWACLUB & Dapatkan 100 Welcome Points!

Daftar, Dapatkan MIWAPoints dan Tebus Pek Percubaan MIWAKO A+ & Ganjaran Menarik!

Muat Turun Sekarang

Produk

Apa yang dikatakan ibu?

Fatt Yo Yo

Kira-kira setengah tahun setelah memakan MIWAKO, dia sangat aktif dalam aktiviti hariannya dan kami mendapati dia tidak cerewet ketika memberi makan.

Khairunnisa

Setelah mencuba MIWAKO, anak-anak menyukainya dan menginginkannya untuk sarapan sebelum pergi ke sekolah. Ia menjimatkan masa saya pada waktu pagi. ☺

Kiki Tee

Susu berasaskan tumbuhan berkhasiat yang membantu dalam perkembangan otak. Sesuai untuk kanak-kanak yang mengalami masalah penghadaman. Produk yang pasti bagus. Thumbs up!

Abdullah Dan Umie

Sangat digalakkan untuk pertumbuhan anak yang sihat. Anak-anak saya mempunyai alahan dan susu ini sesuai dengannya. Sekarang tidak lagi mencari produk susu kerana saya sudah dapati di sini.

Weng Han

Saya memperkenalkan MIWAKO kepada ibu saudara saya kerana anak saudara saya alergi terhadap susu soya. Sekarang masalahnya diselesaikan, dan dia sangat menyukai MIWAKO ~ Sangat disyorkan !!

Teh Xavier

Anak saudara saya mempunyai alergi susu lembu, jadi dia tidak boleh mengambil susu formula susu lembu. Setelah dia mencuba MIWAKO A +, saya sangat gembira melihat anak saudara saya bertambah sihat dan bahagia, terima kasih MIWAKO!
Semua Testimoni

Bagi anak anda cuba

Dapatkan sampel pek percubaan Susu Tumbuhan MIWAKO A+ percuma dihantar ke depan pintu anda.
Mulai Hari Ini

Perkara & Artikel Terkini

Ketahui kejadian terbaru kami dan sertai kami hari ini!

MIWACARE VIT C+, formula yang baru dipertingkatkan untuk sokongan imun harian anak-anak anda.

Kami telah menaik taraf MIWACARE Vit C+ kami untuk menguatkan imuniti anak anda. Walaupun rupa kita kekal, tetapi sedikit berbeza.
Baca Lagi